SOCIAL MEDIA MANAGEMENT
De sociale medier som Instagram og Facebook er to af de steder, hvor drømme bliver skabt. Her ser man tusindvis af biler i forskellige situationer til forskellige formål. Folk benytter sjældent de sociale medier til køb og salg af større varer som eksklusive biler, men de kigger derimod på Instagram eller Facebook for at slappe af og blive underholdt. En bilforretning kan bidrage til den underholdning og ovenikøbet vække drømmen hos mulige kunder.
BILLEDER SOM TALER TIL DET INDRE
Ved at have en aktiv og velfungerende kanal på Instagram eller Facebook kan et bilhus skille sig ud fra de andre. Med attraktive og interessante billeder af nye biler, solgte biler, den daglige drift, personalet, osv. kan man sørge for at holde nuværende kunder interesserede, samt lokke nye kunder til. Bilfoto til de sociale medier er ikke blot salgsbilleder. På Instagram og Facebook er det tilladt at vise biler og bilhus frem på en anderledes måde. Man kan vælge at: være humoristisk; være informerende og historisk omkring sine biler; være tillokkende med frække og anderledes detaljebilleder; vise hvad der sker ’’bag om’’ den daglige drift i bilhuset eller noget helt andet. Kun fantasien sætter grænser, og fi er klar til at høre dine idéer.
VIDEOER DER VÆKKER OPSIGT
En bil kan ikke kun beskrives med billeder. Oplevelsen af en bil er i høj grad lyden af motor, udseendet af et instrumentbord der tænder, måden bilen lægger på vejen på, og meget mere. Shoot My Car leverer videomateriale af de biler, du ønsker. Vi sørger for at redigere, sammenklippe og lydbehandle filmen, så den lever op til det udtryk, du ønsker. De sociale medier som Instagram og Facebook er glimrende platforme til videomateriale, og en kort, skarp og vellavet video er med til at vække opsigt og skille sig ud
Ring til Shoot My Car og få en uforpligtende snak om, hvordan vi sammen kan skabe din social media-platform

tlf.: 28 58 31 04
Back to Top